Categorie Grafische vormgeving

Jugend gestaltet

Comme des Garçons poster

Why The Face?

De geschiedenis van het pacifisme

MVMNT

Tijdens de olympische spelen afgelopen zomer stond er dicht bij het olympisch stadion, enigszins verscholen in de wijk Greenwich, deze tijdelijke bar. Het gebouwtje bestaat uit een aantal zeecontainers, steigerwerk en triplex houten beplating. Het café werd ontworpen door ontwerpster Morag Myerscough.

Projectontwikkelaar Cathedral gaf opdracht voor het bouwwerk dat vervolgens binnen 16 dagen werd gebouwd. De kleurrijke grafische vormgeving is van Luke Morganwaarmee Myerscough al eerder samenwerkte. Het was ook Myerscough die op het idee kwam om teksten van de twitterende poëet Lemn Sissay te gebruiken op de gevelpanelen. Op het gebouw staat:

‘this is the gate’ en ‘this is eye contact’

Ik vind het geweldig om te zien dat er met een kleine investering en een samenwerking van uiteenlopende creatieve disciplines zo’n rijk object kan worden gebouwd.

Meer over het project op Dezeen. Lemn Sissay op Twitter.

The Practice

The practice of making a guidebook, prachtige poster.

20120829-232041.jpg

New ribbon logo

Ik heb het Tijn logo opnieuw onder handen genomen. Ik heb de laatste N nu aan de IJ gekoppeld met het ribbon effect zoals je dat bijvoorbeeld bij het logo van The Next Web Magazine ziet. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Taste

Via Said Seeing

Tijn I. Brands

Stitched Portrait Project

Stitched Portrait Project door Evelin Kasikov.