Categorie Fotografie

Layers

Tholen Zeeland

20140102-131834.jpgTussen kerst en oud-en-nieuw was ik op het Waterpark Oesterdam in Tholen, Zeeland. Erg mooi en super rustig.

 

Sverre Fehn

Prachtige foto van het Noorse paviljoen op de Biënnale van Venetië. Het paviljoen is ontworpen door de architect Sverre Fehn en is gebouwd in 1962. Sindsdien staat het op het permanente expositie terrein, de Giardini, van de Biënnale.

De eerste Biënnale van Venetië werd gehouden in 1895. Er is een onderscheid aangebracht in de verschillende kunstdisciplines: beeldende kunstarchitectuurmuziektheater en dans. De kunstbiënnale wordt gehouden in de oneven jaren en de architectuurbiënnale in de even jaren. Het filmfestival wordt jaarlijks gehouden.

Scherp ijs

TheVerge: Smartphone foto’s

VSCO-Cam

TheVerge.com is een technologie blog dat zijn kantoor heeft in Manthattan, New York. In het onderstaande filmpje laat een van de redactieleden, Jordan Oplinger, zien hoe je op een professionelere manier foto’s kan maken met jouw smartphone. Ik vond het leerzaam en heb de twee app’s meteen gedownload:

ZE728

Square one

Sigaret en kat

Ping Pong

White Cliffs of Dover

White Cliffs of Dover

White Cliffs of Dover

Vandaag was ik met Roos in Dover om The White Cliffs te bekijken. Hoewel het in de rest van zuid Engeland erg mistig was hadden we aan zee een prachtig uitzicht. De industriële haven van Dover ligt direct aan de cliffs en daarmee stopt het natuurgebied dan ook direct.

White Cliffs of Dover

White Cliffs of Dover